کيف پول سخت افزاري BitBox02


بيت‌باکس 02 که به‌وسيله يک شرکت سوييسي کيف پول سخت افزاري ساخته شده، يکي از بهترين والت‌هاي فيزيکي است که در بازار وجود دارد. در اين کيف پول سخت‌افزاري مي‌توانيد مجموعه‌اي از بهترين ويژگي‌هاي لجر و ترزور را در کنار هم داشته باشيد. BitBox02 هم داراي يک نرم‌افزار اختصاصي است که نسخه‌هاي مختلف آن براي ويندوز، مک و لينوکس عرضه شده‌اند، اما تا کنون نسخه موبايل اين نرم‌افزار در دسترس قرار نگرفته است.


والت فيزيکي Coldcard Mk3


والت فيزيکي Coldcard Mk3


کيف پول کلدکارد ام‌کي3 از نظر ظاهري با تمام والت‌هايي که معرفي کرديم متفاوت است. در نگاه اول با ديدن اين والت ممکن است به ياد ماشين حساب‌هاي جيبي بيفتيد. براي اتصال Coldcard Mk3 به کامپيوتر يا موبايل مي‌توانيد از يک کابل USB تايپ سي استفاده کنيد. البته براي تنظيمات اوليه دستگاه لازم نيست حتما آن را به يک کامپيوتر متصل نماييد. Coldcard Mk3 بر خلاف ساير والت‌هاي فيزيکي که معرفي کرديم، نرم‌افزار اختصاصي ندارد و به همين دليل ممکن است طرز کار آن براي افراد تازه‌وارد تا حدي گيج کننده باشد.


خريد کيف پول سخت افزاري


اگر مي‌خواهيد کيف پول سخت افزاري بخريد، حتما آن را از فروشگاه‌هاي معتبر تهيه نماييد. دقت داشته باشيد که دستگاه شما حتما آکبند باشد و هيچ گونه آسيبي روي بسته‌بندي آن مشاهده نشود. قبل از خريد والت فيزيکي خود، به چند فاکتور مهم دقت داشته باشيد؛ فاکتورهايي مانند قيمت، امنيت، نام شرکت سازنده، نحوه پشتيباني و تعداد رمز ارزهايي که قابل ذخيره‌سازي در والت هستند، مي‌توانند در انتخاب نهايي شما تاثيرگذار باشند.


خريد کيف پول سخت افزاري Trezor


والت ترزور وان يکي از قديمي‌ترين کيف پول‌هاي فيزيکي است که قيمت پايين‌تري نسبت به مدل تي دارد. اگر مي‌خواهيد يک کيف پول سخت‌افزاري قدرتمند و پيشرفته داشته باشيد، بهتر است به سراغ Trezor Model T برويد.


شبکه لايتنينگ؛ تحول بيت کوين از طلا به پول


شبکه لايتنينگ چيست؟


شبکه لايتنينگ چيست


 


شبکه لايتنينگ يک راه‌حل لايه دوم (Second Layer) يا برون‌زنجيره‌اي (Off-Chain) روي بلاک چين اصلي بيت کوين است که به کاربران اجازه مي‌دهد بدون کارمزد يا تأخير براي يکديگر بيت کوين بفرستند.


 


شبکه لايتنينگ، کانال‌هاي پرداختي روي شبکه اصلي ايجاد مي‌کند که مي‌توانند مثل يک پل دوطبقه بخشي از ترافيک شبکه اصلي را بپذيرند. به اين وسيله، بلاک چين بيت کوين توانايي بيشتري براي پردازش تراکنش‌ها و شانس بيشتري براي پذيرش از سوي صاحبان کسب‌وکار به‌عنوان يک سيستم پرداخت خواهد داشت.


 


ايده اصلي شبکه لايتنينگ اين است که تراکنش‌هاي خُرد (micropayment) روي بلاک چين اصلي ثبت نشوند تا از بار ترافيک تراکنش‌ها کاسته شود و فضا براي تراکنش‌هاي بيشتر و مقياس‌پذيري بهتر مهيا شود.


 


کاربران لايتنينگ با ايجاد «کانال پرداختي» بين يکديگر و واردکردن مقدار مشخصي بيت کوين به کانال‌ها، مي‌توانند هر تعداد تراکنش که مايل باشند به‌صورت دو نفره (P2P)، سريع و بسيار ارزان انجام دهند و ديگر براي پرداخت‌هاي روزمره مثل خريد قهوه‌ با بيت کوين، نيازي نيست که مدت طولاني را براي تأييد تراکنش منتظر بمانند.


 


اين شبکه شباهت‌هايي به سيستم تسويه فعلي مورداستفاده‌ در شبکه‌هاي پرداخت سنتي مانند ويزا (Visa) و مسترکارت (MasterCard) دارد. وقتي پرداختي را از طريق لايتنينگ انجام مي‌دهيد، بلافاصله تسويه نمي‌شود. در عوض، وجوه خريدار (فرستنده) و درخواست فروشنده (گيرنده) به‌سرعت تأييد مي‌شود و چراغ انجام تراکنش سبز خواهد شد.


 


تراکنش‌هاي لايتنينگ بسته به نحوه توافق طرفين، ممکن است چند روز يا چند هفته بعد تسويه شوند. شبکه‌اي از گره‌ها (نودها) مسئوليت اداره‌ شبکه لايتنينگ را به‌عهده دارند که پرداخت را اعتبارسنجي مي‌کنند.


تاريخچه شبکه لايتنينگ


 


شبکه لايتنينگ ريشه در تفکرات ساتوشي ناکاموتو، خالق بيت کوين دارد؛ اين ايده به زماني برمي‌گردد که از «کانال‌هاي پرداختي» براي مبادله بيت کوين بين 2 فرد صحبت مي‌شد، به طوري که ديگر نياز نبود هيچکس از اين مبادله اطلاع پيدا کند يا تراکنش توسط ديگران تأييد شود. اما جوزف پون (Joseph Poon) و تادئوس درايا (Thaddeus Dryja) با انتشار يک وايت‌پيپر در تاريخ 14 ژانويه 2016، به ايده لايتنينگ رسميت بخشيدند.


جوزف پون و تادئوس درايا


 


نويسندگان اين وايت‌پيپر ادعا کردند که به‌جاي تغيير خودِ شبکه‌ بيت کوين براي تراکنش‌هاي بيشتر، شبکه‌اي از کانال‌هاي ريزپرداخت مي‌تواند مشکل مقياس‌پذيري بلاک چين بيت کوين را حل کند. اين ايده، دقيقاً نقطه مقابل ايده‌ افزايش سايز بلاک‌ بود که به هاردفورک بيت کوين کش انجاميد.


 


لايتنينگ لبز (Lightening Labs)، يک آزمايشگاه مهندسي بلاک چين است که در کنار افراد و شرکت‌هاي ديگر ازجمله ACINQ و بلاک‌استريم (Blockstream) به اجراي نسخه‌ بتاي شبکه لايتنينگ در ماه مارس 20 کمک کردند. تأمين مالي پروژه لايتنينگ با سرمايه‌گذاري کشت ايده (Seed Funding) به مبلغ 2.5 ميليون دلار انجام شد که جک دورسي، مديرعامل توييتر هم در آن مشارکت داشت.


مزايا و محدوديت‌هاي لايتنينگ


ارز ديجيتال NEO بلاک چين‌هاي عمومي غيرمتمرکز يا همان DNA را ارائه مي‌دهد و از سوي ديگر، آن‌چين نياز به بلاک چين‌هاي خصوصي را برطرف مي‌کند. در نتيجه با ترکيب کردن اين دو پلتفرم مي‌توان از مزيت‌هاي هر دوي آنها بهره‌مند شد.


دولت چين علي‌رغم سخت‌گيري‌هايي که در اين حوزه دارد، اعلام کرد با سازمان‌ها و پلتفرم‌هايي که قوانينش را بپذيرند همکاري مي‌کند. از طرفي آن‌چين در برخي استان‌هاي چين تاييديه گرفته و به‌طور قانوني و رسمي فعاليت مي‌کند. به‌نظر مي‌رسد که با توجه به موفقيتي که ارز ديجيتال نئو و آن‌چين کسب کرده‌اند، دولت چين تمايل دارد آنها را به رسميت بشناسد و با اين پلتفرم‌ها همکاري کند. بعيد نيست در آينده نزديک شاهد استفاده مشاغل مختلف چيني از رمزارز NEO باشيم.


منبع
آکادمي رمزارز

آموزش جامع استفاده از کيف پول سخت افزاري

کيف پول سخت افزاري و معرفي مختصر چند کيف پول مطرح

لايتنينگ ,بيت ,کوين ,يک ,کيف ,پول ,بيت کوين ,کيف پول ,پول سخت ,است که ,بلاک چين

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


تکنوجو - مجله فناوری اطلاعات etrocheckwinc smjh ridoketga starehkavir Mayran a-jalinouss سيستم هاي کنترل دسترسي pikasptarhie alobsoco