مناسب ترين و بهترين کيف پول هاي سخت افزاري بيت کوين و ارزهاي ديجيتال


با گسترش استفاده از کيف‌ پول‌هاي فيزيکي،کيف پول سخت افزاري کمپاني‌هاي مختلف اقدام به ساخت و عرضه اين وسيله کرده‌اند. در حال حاضر انواع مختلفي از والت‌هاي سخت‌افزاري وجود دارند که هر کدام داراي ويژگي‌هاي خاص خودشان هستند. در ادامه تعدادي از معروف‌ترين والت‌هاي فيزيکي را معرفي مي‌کنيم و توضيحاتي درباره آنها ارائه مي‌دهيم:


معرفي مختصر چند کيف پول مطرح


کيف پول‌هاي سخت‌افزاري زيادي توليد شده و موارد جديدي نيز هر از چند مدت به بازار ارائه مي‌شود. با اين حال در ادامه، مطرح‌ترين نوع کيف پول‌هاي سخت‌افزاري را مي‌تواند مشاهده کنيد.




 


نحوه کارکرد کيف پول سخت‌افزاري


در کيف پول سخت‌افزاري بر خلاف ديگر انواع آن خود رمزارزها قرار ندارد؛ بلکه اين دستگاه‌ها کليد شخصي و عمومي را درون خود ذخيره مي‌کنند؛ براي مثال اگر بيت‌کوين خريداري کرده باشيد، کوين‌هاي شما درون کيف پول قرار نداشته و هنوز در بلاکچين است؛ اما کليدهايي که به بيت‌کوين شما دسترسي دارد درون اين کيف پول‌ها نگهداري مي‌شود.


کيف پول سخت‌افزاري به مانند يک گاو صندوق براي رمزارزهاي شما عمل مي‌کند و تنها راه دسترسي به آن‌ها اين است که کليد شخصي و رمز عبور دستگاه در اختيار ديگر افراد قرار بگيرد.


 


رمز ارز


 


 


 


چه کسي ارز ديجيتال تتر را به وجود آورد؟


 


همان افرادي که در صرافي «bitfinex» نقش داشتند. چراکه مدير عامل، مدير مالي و تا همين اواخر مدير ارشد استراتژي آنها با خالقان اين رمزارز، مشترک بودند و فقط تا همين اندازه مي‌توان به آن اعتماد داشت. اما باقي حقايق درباره اين رمزارز در مه عميقي از رمز و راز آميخته با رفتارهاي ضدونقيض قرار دارد.


تاريخچه صرافي کوکوين


آگوست سال 2017 صرافي کوکوين آغاز به کار کرد. از آنجايي که رمزنگاري بسيار قوي و با امنيت بالا را براي مخاطبانشان در نظر گرفت، به يکي بزرگترين و برترين صرافي دنيا تبديل شد. و اين همان هدف بنيان‌گذاران است که با يک پلتفرم ساده و پر سود خودشان را در دل معامله‌گران جاي دهند.


تلاش شبانه روزي تيم موسس از سال 2011 مشغول پايه‌ريزي و ابداع فناوري‌هاي به روز بودند. امروزه دفتر مرکزي بزرگي در سيشل دارند و 200 رمز ارز پايه و بيش از 400 بازار تحت پوشش اين صرافي قرار دارند.


نکته‌ي جالبي که اين صرافي به ثبت رسانده مبحث اختلالات سيستمي است. هر صرافي، هر کيف پولي و يا هر ابزاري در دنياي ارز ديجيتال دچار مشکل مي‌شوند. برخي از اين مشکلات امنيت را به صفر مي‌رساند و ماندگار مي‌شود. صرافي کوکوين از زماني که شروع به کار کرده با مشکل خاصي رو به رو نشده است و همواره امنيت خودش را بيشتر و بيشتر مي کند.


يا اينکه بسياري از رمز ارزها در اين صرافي وجود دارند، صرافي کوکوين ارزهاي پيشنهادي را به مخاطبانش معرفي کرده است:




  1. لايت کوين




  2. بيت کوين کش




  3. اتريوم




  4. ارزهاي کم‌تر شناخته شده




 


در مورد موسس صرافي کوکوين جالب است بدانيد


مزايا و معايب کيف پول سخت‌افزاري


استفاده از کيف پول سخت‌افزاري مزاياي بسيار و معايب کمي نسبت به کيف پول‌هاي آنلاين و يا نرم‌افزاري دارد. در ادامه اين موارد را بررسي خواهيم کرد.


مزايا




  • امنيت: کليدهاي شخصي مهم‌ترين جز در کيف پول‌هاي رمزارزي هستند و با آن‌ها مي‌توانيد رمزارز انتقال دهيد. در کيف پول سخت‌افزاري تنها جايي که به آن نياز پيدا مي‌کنيد، وارد کردن آن در کيف پولي است که در اختيار خود شماست و آفلاين است. شما در کيف پول سخت‌افزاري تراکنش‌هاي خود را به صورت آنلاين انجام مي‌دهيد؛ اما در يک فضاي کاملا آفلاين و به دور از خطرات فضاي وب از آن نگهداري خواهيد کرد.




  • رمزنگاري: براي ورود به کيف پول سخت‌افزاري و کار با آن نياز به يک رمزعبور داريد که توسط خود شما رمزنگاري مي‌شود و فقط خود شما به آن دسترسي داريد. مي‌توانيد اين رمز عبور را بر روي يک کاغذ نوشته و در جايي امن نگه داري کنيد؛ زيرا اين کد در هيچ کجا ذخيره نخواهد شد و همين موضوع امنيت کيف پول که مهم‌ترين ويژگي آن است را حفظ مي‌کند. در اکثر مدل2ها در صورتي که سه بار کد مورد نظر اشتباه وارد شود، کيف پول به صورت خودکار تمام آدرس‌هاي و کليد‌هاي شخصي ذخيره شده را حذف مي‌کند تا دارايي‌ شما حفظ شود.




  • نگهداري از چند رمزارز: کريپتوکارنسي يک مفهوم فيزيکي نيست که بخواهد فضايي را اشغال کند و با استفاده از کيف‌ پول‌هاي سخت‌افزاري مي‌توانيد رمزارزها مختلف همچون بيت‌کوين، اتريوم، ريپل و … را به طور همزمان نگه‌داري کنيد.




  • ايمن در برابر ويروس‌هاي کامپيوتري: از آنجايي که اکثر ويروس‌ها طراحي شده‌اند تا به سيستم‌هاي نرم‌افزاري آسيب برسانند، کيف پول سخت‌افزاري شما در برابر آن‌ها ايمن است. تنها روشي که کسي مي‌تواند از رمزارزهاي ذخيره شده درون آن استفاده کند، اين است که هم آن را از شما بد و هم رمز عبور آن را به روشي از شما بگيرد.




  • تاييد تراکنش‌هاي به صورت سخت‌افزاري: در کيف پول‌هاي سخت‌افزاري براي تاييد تراکنش‌ها حتما نياز به حضور خود سخت‌افزار نيز هست و تاييد آن‌ها از طريق دکمه‌هايي که روي دستگاه تعبيه شده است، صورت مي‌پذيرد.




معايب




  • هزينه‌بر بودن: کيف پول‌‌هاي نرم‌افزاري اغلب رايگان هستند ولي براي خريد اين کيف پول‌هاي سخت‌افزاري بايد هزينه‌اي در حدود چندصد دلار بپردازيد که براي همه افراد به صرفه نيست.




  • زمان‌بر بودن کار: در برخي از کيف پول‌ها ارسال تراکنش نياز به طي چندين مرحله دارد. سرعت کار با کيف پول‌هاي نرم‌افزاري بالاتر است.







منبع


آکادمي رمزارز 






آموزش جامع استفاده از کيف پول سخت افزاري

کيف پول سخت افزاري و معرفي مختصر چند کيف پول مطرح

کيف ,پول ,سخت‌افزاري ,صرافي ,پول‌هاي ,رمز ,کيف پول ,پول سخت‌افزاري ,کيف پول‌هاي ,را به ,پول‌هاي سخت‌افزاري

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


postcm electronic && programming وبلاگی با موضوع خیریه ها Kari's notes طراحی سایت، طراحی قالب سایت ، تبدیل psd به html rangynkamanr Sherman's page وبلاگ تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت شورای دانش آموزی مدرسه بنت الهدی ریتا موبایل____________________Rita mobile